Мировић у Старој Пазови: Реализовани сви планирани пројекти

СТАРА ПАЗОВА: Након три године заједничког рада с општином Стара Пазова, успели смо да реализујемо све пројекте које смо и планирали, казао је председник Покрајинске владе Игор Мировић, након обиласка друге фазе радова на изградњи спортске хале „Баир“ у Старим Бановцима.
mirovic pazova
Фото: vojvodina.gov.rs

Веома сам задовољан, додао је, резултатима које смо данас видели, очекујем да следеће године имамо завршену и спортску халу у Старим Бановцима за коју смо преко Управе за капитална улагања Војводине издвојили 190 милиона динара,

Покрајинска влада је преко Управе за капитална улагања Војводине обезбедила и средства за реконструкцију дела путног правца државног пута ИИ А реда у Старој Пазови.

Фото: vojvodina.gov.rs

Радили смо заједно и на другим пројектима са локалном управом и Канцеларијом за јавна улагања. Види се напредак у областима комуналне и пословне инфраструктуре, а радили смо и на реконструкцији основних и средњих школа и предшколских установа у овој општини. Војводина креће напред, смањује се број незапослених, реализују се инвестиције, казао је Мировић.

Све инвестиције које смо планирали од 2016. године с Управом за капитална улагања, завршили смо и технички и финансијски, пословали смо према плановима и стандардима и нисмо правили грешке као наши претходници који су нам оставили незавршене пројекте попут Хетерленда и Клинике за гинекологију и акушерство, рекао је Мировић.

Председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић казао је да у претходним година није било сарадње између покрајине и локалне самоуправе Стара Пазова.

Фото: vojvodina.gov.rs

Хвала Покрајинској влади која издваја значајна средства за пројекте у нашој општини који се спроводе по плану и утврђеној динамици. До краја пролећа имаћемо мулитифункционалну дворану површине 3.200 квадратних метара, рекао је Радиновић.

Обиласку радова присуствовао је и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић и директор Управе за капитална улагања Војводине Недељко Ковачевић.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести