Мировић: За четири године обновљено 40 километара путева на Фрушкој гори

НОВИ САД: Председник Покрајинске владе Игор Мировић обишао је данас радове на рехабилитацији саобраћајнице Беочин–Бешеново, у дужини од 8,5 километара, чија је укупна вредност 379,3 милиона динара.
1
Фото: vojvodina.gov.rs

„У протекле четири године обновили смо готово 40 километара локалних и државних путева на Фрушкој гори. У току су радови на обнови деонице Беочин–Бешеново, која представља најкраћи пут од Беочина до Сремске Митровице, што је веома значајно за све мештане и за развој привредних и туристичких потенцијала“, изјавио је председник Мировић.

Истакао је да је у протекле четири године Покрајинска влада водила иницијативу за обнову локалних путева на Фрушкој гори, подсетивши да су реконструисане и деонице од Банстола до Одмаралишта „Електровојводине“ па даље до Иришког венца и Змајевца, као и да је, уз помоћ Владе Србије, реконструисан државни пут првог реда од Банстола до Сремских Карловаца.

Фото: vojvodina.gov.rs

„На Фрушкој гори има још доста посла, иако смо од 2016. године урадили много на обнови фрушкогорских путева. Овај посао мора бити настављен и наредних година, са акцентом на уређењу локалне путне мреже на западној страни Фрушке горе“, поручио је председник Покрајинске владе.

Пројектом рехабилитације саобраћајнице Беочин–Бешеново предвиђено је извођење радова на две деонице пута, постављање вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације и постављање нове заштитне ограде. 

Обиласку радова присуствовао је и директор Управе за капитална улагања Војводине Недељко Ковачевић.

Фото: vojvodina.gov.rs

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести