НАКОН ХАОСА У СКУПШТИНИ Вучевић опозицији пожелео срећан пут у возу за нигде

Данас је одржана конститутивна седница Народне скупштине, а опозиција је у парламенту показала своје право лице и на свој начин направила хаос и показала непоштовање према грађанима који су их бирали и омогући им да у ту институцију уђу!
milos vucevic, SNS
Фото: СНС

Слике испред Скупштине Србије и из самог парламента показују право лице опозиције. За некога ко се представљао листом "Србија против насиља", Драган Ђилас и његови следбеници показали су колико су лицемерни.

 

- Они који упорно бацају љагу и сенку на нашу државу, и данас су извели тај вид насиља. Постоји подела на грађане који су за њих прихватљиви и они који нису прихватљиви, иако су сами кроз изборе и изборну вољу грађана ушли у ту Скупштину. Замислите ту иронију живота да они неком кажу да су лопови и да носе транспаренте. Неко ко је изабран вољом грађана, не полаже заклетву пред законом, већ пред својим, Ђиласовим, медијима. Нису се заклели својој отаџбини и онима који су их бирали, и то све говори о њима и о њиховом васпитању, безидејсноти, кукавичлику и политици која штети државним и националним интересима - рекао је Вучевић и додао:

 

- Сви су могли да виде право лице изабраних посланика. Још једном честитам свим грађанима Србије конституисање. Институције ће да раде, народни посланици ће да раде у наредне четири године и да заступају националне интерсе. Неко је упућивао најгоре псовке и увреде онима који политички другачије мисли. Видите, понашају се као на станици када отправник испраћа возове. Желимо им срећан пут у возу за нигде, а ми ћемо да радимо свој посао - јасан је био Вучевић.

 

Није завршен дневни ред, наставиће се седница не данас, али наредних дана хоће, закључио је.

(Информер)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести