Нападнута активисткиња СНС у Лучанима

БЕОГРАД: Полицијској станици Лучани пријављено је да је данас око 13:30 сати, у Улици Воје Пајића у Лучанима нападнута 64-годишња жена, активисткиња Српске напредне странке.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

Она је полицији пријавила да ју је у улазу једне стамбене зграде у пределу лица ударио непознати мушкарац, док је у поштанске сандучиће убацивала пропагандни материјал, саопштио је МУП.

Полиција је о свему обавестила надлежно тужилаштво и интензивно трага за нападачем, док је нападнута жена упућена у Здравствени центар у Чачку, наводи се у саопштењу.

СНС: Осуда политички мотивисаног напада у Лучанима

Српска напредна странка најоштрије је осудила данашњи "очигледно политички мотивисан" напад на Наду Јовановић, кандидаткињу те странке за одборника у Лучанима.

Како се наводи у саопштењу, нападачи су Јовановићеву најбруталније ударали песницама у главу док је делила страначки материјал. 

"Данас су грађани Србије на делу видели како, након најотворенијих бруталних претњи насиљем и позива на пребијање жена, силовање и вешање од стране припадника Савеза за Србију, на челу са Ðилсом, Јеремићем, Обрадовићем и осталима, следе и најмонструознији физички напади на политичке неистомишљенике", истиче се у саопштењу. 

СНС је позвала припаднике Министарства унутрашњих послова да што пре открију и приведу правди починиоце овог гнусног, "очигледно политички мотивисаног напада у Лучанима". 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести