Народ још једном показао незадовољство радом Зеленовића

Српска напредна странка у Шапцу освојила је убедљиву победу на изборима.
zelenovic01-tanjug-dragan-kujundzic
Фото: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Завршен је још један изборни круг у Шапцу. Листа "Александар Вучић- За нашу децу" опет је убедљиво победила на свих пет бирачких места, на којима су поновљени избори.

Опет је изборни дан протекао мирно, без инцидената, све док није дошао тренутак у коме је било јасно да су напредњаци опет победили. Зеленовић тада улаже шест приговора, а како се сумња, Градска изборна комисија по његовом налогу поништава изборе на једном бирачком месту. И сада Зеленовић у медијима које финансира Драган Ђилас говори на сва уста како не признаје резултате.

Признао не признао, народ је рекао своје - Зеленовић је изгубио.

Изгубио је власт, поверење народа, а понижавањем које траје већ три месеца и одуговлачењем краја изборног процеса, изгубио је и част. И док опет булазни о крађи, куповини и притисцима на бираче, још никога није удостојио одговора на питања која проистичу из свих грозоморних снимака које смо чули само неколико дана пре последњег изјашњавања грађана. Ни једног тренутка, Зеленовић није удостојио грађане макар демантовањем свих ужаса којима је у предизборној кампањи прибегао овај лажни демократа.

А чули смо и како купују гласове представника ромске популације, и како прете отказима онима који не гласају за њега, али и како се у присуству његовог политичког ментора Душана Петровића кује монструозни план о тровању политичких неистомишљеника, српских напредњака.

Упркос свему томе, он се усуђује да некоме прича о демократији  и поштовању изборних процедура. Баш оних које је сам прекршио, деградирао и уништио исто као и град Шабац чији су га становници послали у опозицију, дупло слабију од апсолутног победника избора у Шапцу - Српске напредне странке.

Србија данас

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести