Не могу толико да ме нападају колико волим Србију

БЕОГРАД: Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић рекла је данас да иза ње стоје рад и резултати, да има свој штав, те да не могу толико да је нападају и мрзе колико она има енергије и љубави према Србији.
zorana mihajlovic yt
Фото: Youtube Printscreen

"Верујем у оно што радим. Спремна сам увек да укрстим аргументе, да браним свој став, али и да кажем ако сам негде погрешила. Имам довољно енергије да направим много тога и вероватно да резултати које сам направила некима не одговарају. Где год да сте, ако одскачете од просека, увек ћете бити на тапету", рекла је она за ТВ Хепи.

Михајловићева је данас рекла да очекује да нова Влада Србије буде јака и снажна, јер је управо таква потребна у време кад се читава Европа суочава са тешком кризом.

“Кад је тешко време, влада мора да буде јака, образована, са искуством, са људима који имају став и могу да изнесу одређене пројекте, јер смо се у претходном периоду склонили од неких пројеката јер нисмо били довољно јаки, и то је нешто што бих свакако као грађанка желела да видим”, рекла је она.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести