НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ПОЗИВЕ „НАРOДНЕ ОДБРАНЕ“ Косовском Митровицом деле се леци, огласила се и Српска листа

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Српска листа саопштила је да су се вечерас на улицама Косовске Митровице појавили леци које потписује извесна „Народна одбрана“ и у којима се позива на „отпор Куртијевој полицији“ и упозорила грађане да не наседају на овакве злонамерне провокације.
1
Фото: Facebook

„Поводом летака некакве 'Народне одбране' који су се вечерас појавили на улицама Косовске Митровице, у којима се позива на 'отпор Куртијевој полицији', Српска листа позива грађане да не наседају на овакве провокације и подметачине. Молимо наше суграђане да остану мирни, јер су овакве акције, ко год их спроводио, усмерене против мира и чине се са злом намером у циљу даље дестабилизације, како би се Срби окривили за евентуалне нове инциденте“, наводи се у саопштењу Српске листе.

Фото: Kosovo online printskrin

Некоме је, како наводе из Српске листе, очигледно, намера да представи Србе као насилне и са себе скрене притисак који има због угњетавања Срба.

„Српски народ са Косова и Метохије ће мирним методама наставити да се бори за заштиту својих права и интереса на овим просторима“, додаје се у саопштењу Српске листе.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести