Обрадовић: Погодио сам у центар проблема; Стефановић: Нове лажи

БЕОГРАДЛидер Двери Бошко Обрадовић поновио је тврдње да власт намерава да манипулише бирачким списком и навео да реаговања председника Александра Вучића и министра Небојша Стефановића показују да је "погодио у центар проблема".
bosko obradovic, Tanjug/Tanja Valić
Фото: Танјуг/Тања Валић

Обрадовић је у писаној изјави навео да се власти не може веровати у вези јединственог бирачког списка, јер нико из опозиције не може да утврди његову тачност.

Додаје да се у јучерашњем реаговању није бавио влашћу, већ изјавом Срђана Богосављевића, којег занива "режимским аналитичарем", да у Србији има око 4,8 милиона бираца и понавља да је у Богосављевићевој рачуници нестало скоро два милиона бирача.

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић каже да је Бошко Обрадовић наставио са изношењем неистина и да ће се на дан избора видети колико ће људи гласати и колику ће подршку добити Савез за Србију.

Стефановић подсећа да је Обрадовић јуче тврдио да ће број бирача на предстојећим изборима у Јединственом бирачком списку бити мањи за готово два милиона и да сада, када је "проказан да поново само лаже", наставља са новим измишљотинама - "не би ли се ваљда у јавности што пре заборавиле оне од јуче".

Сасвим је очигледно, додаје Стефановић, да се Обрадовић толико уплео у сопствене лажи да данас више не зна шта би сам од себе, као и да и то несумњиво показује да се Обрадовићу више не може веровати.

"Ни да у подне каже да је напољу дан. Ни за једну од безброј лажи коју свакодневно штанцују Бошко Обрадовић и други представници СзС-а и њима узнемиравају јавност, никада се нису извинили грађанима Србије", приметио је Стефановић.

Тако грађани ни до сада нису чули ниједно "извини" за њихове тврдње уочи претходних избора да је само у београдској општини Звездара уписано 15.000 нових, непостојећих бирача.

Наравно показало да је то била потпуна лаж, додао је Стефановић.

"Сигуран сам да ће народ у Србији и овога пута рећи да не жели тајкунску политику, коју представљају Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић, већ поштену, пристојну и радну Србију на челу са Александром Вучићем", поручио је Стефанови

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести