Обрадовић: Вучић и Ђукановић сарађују

БЕОГРАД: Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да су председници Србије и Црне Горе Александар Вучић и Мило Ђукановић најближи политички и пословни ортаци и да њих двојица стоје иза пројекта Београд на води.
bosko obradovic, Tanjug/Tanja Valić
Фото: Танјуг/Тања Валић

Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да Вучић много дугује Ђукановићу за свој преображај, контакте са западним обавештајним агентурама и регионалним криминалним подземљем.

То је разлог зашто је после 20 година бављењем политиком Вучић дошао на власт, рекао је Обрадовић, који указује да су Станко Суботић, Владимир Беба Поповић и палестински држављанин Мохамед Дахлан кључне особе које повезују Вучића и Ђукановића.

Свака тајна веза мора изаћи пред јавност и ми то чинимо, рекао је Обрадовић, који у томе види разлоге зашто Вучић за осам година власти никад није отишао у Црну Гору, нити је критиковао Ђукановића, и зашто је “громогласно ћутао” после усвајања Закона о слободи вероисповести.

Обрадовић тврди да је зато и шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић “насрнуо” у скупштинској сали на њега и посланика Ивана Костића.

Вучић ће учинити све да се истина не сазна, и то ће бити проблем пре свега међу бирачима СНС, а глуматаће бригу за Србе у Црној Гори и СПЦ, рекао је Обрадовић, додавши да за своје тврдње има доказе који ће бити предмет наредних конференција за новинаре.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести