Осуде из СНС због Миливојевићевих претњи породици Вучића

БЕОГРАД: Српска напредна странка најоштрије је данас осудила отворене претње породици председника Александра Вучића које је у објави на Твитеру изнео члан Главног одбора Демократске странке Срђан Миливојевић.
sns logo, SNS
Фото: СНС

‘‘Данас опет ударају на брата Андреја и сина Данила они који су задојени мржњом, они који прижељкују крвопролиће и који би насиљем да се дочепају власти. Јасно је да је главна жеља Ђиласових полтрона да се сваки члан породице Вучић дехуманизује, не би ли тако наштетили Александру Вучићу и Србији’‘, сматрају у Градском одбору СНС Београд.

Из београдског СНС су у саопштењу позвали читаву јавност да гласно осуди овакве психотичне изјаве, како наводе, ‘‘Ђиласових упосленика, који очигледно средства до свог циља не бирају, да осуде оне који су зарад доласка на власт спремни да пролију крв на улицама недужних људи и то само зато што мисле другачије лопова и тајкуна из Ђиласових редова’‘.

Члан Главног одбора СНС и народни посланик Александар Мирковић каже да Миливојевић прети породици Александра Вучића, прети убиством његовог брата Андреја и сина Данила и да зато поново пита када ће надлежни државни органи коначно одреаговати на овакве монструозне претње.

‘‘Сарадник Драгана Ђиласа, Маринике Тепић, Вука Јеремића својом екстремном реториком заправо представља једини програм те жуто- тајкунске банде, а то је насиље, мржња и прижељкивање зла за Александра Вучића’‘, каже Мирковић у саопштењу за јавност.

Он додаје да се сва "политика" Драгана Ђаласа свела на жељу да Вучић физички не постоји и да ту прилику искористе за повратак на власт и ново богаћење.

‘‘Позивам надлежне институције, по ко зна који пут, да реагују и заштите основна људска права, грађанину Александру Вучићу и његовој породици. Крвави сценарио коме се надају ''ђиласовци'' неће се десити, јер се у Србији на власт долази на изборима, поверењем грађана, где Александар Вучић има апсолутну подршку и већину’‘, каже Мирковић.

Члан Главног одбора Српске напредне странке Реља Огњеновић истиче да у време када се цео свет ограђује од злочинаца и злочина, како каже, ‘‘битанге и преваранти попут Срђана Миливојевића следе нацистичку политику убијања неистомишљеника’‘.

‘‘Свесни смо да је у землли у којој је за време власти Демократске странке убијен премијер сваки позив на било какво насиље алармантан и опасан, без обзира што се Србија сигурним кораком удаљава од свог зла које су ДС и њени сателити направили’‘, каже Огњеновић.

Миливојевић је на Твитеру упутио отворене претње брату и сину председника Вучића, помињући свирепо убиство бившег либијског лидера Моамера Гадафија.

‘‘Андреј и Данило пронађени у шахту ко Гадафи..’‘, написао је Миливојевић.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести