Пајић: Поновљени избори били демократски, жалбе неосноване

ШАБАЦ: Поновљени избори на 27 бирачких места били су демократски и неосноване су све жалбе којима Небојша Зеленовић врши опструкцију изборног процеса, оценио је кандидат СНС за градоначеланика Шапца Александар Пајић.
pajic
Фото: SNS Šabac

Он је оценио да је Зеленовић политизовао Градску изборну комисију и истакао да ће напредњаци правду тражити пред Управним судом, преноси СНС у саопштењу.

Како наводи, за Зеленовића је највећа нерегуларност чињеница да је Српска напредна странка добила више од 30 хиљада гласова, док је он добио још мање него 21. јуна.

Пајић је изразио наду да ће Управни суд коначно ставити тачку на одуговлачење изборног процеса, после чега ће бити формирана градска власт.

Он је посебно истакао задовољство договором који је Српска напредна странка постигла са Западном Србијом о програмским циљевима развоја града у наредном периоду.

Пајић је нагласио да је позив за разговоре отворен и другим, пре свега, мањинским странкама, које су, како он тврди, под страшним притиском Петровића и Зеленовића.

Позивам мањинске странке да не подлежу притисцима и да заједно са нама у широкој коалицији почну да граде бољу будућност за све Шапчане, истиче Пајић.

Подношење кривичних пријава против функционера Српске напредне странке од стране Небојше Зеленовића, Пајић је оценио као још један покушај бившег градоначелника да спречи промену власти за коју се определио народ.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести