Палма: Мариника Тепић лаже, нисам ја Бил Клинтон

ЈАГОДИНА: Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма одбацио је данас оптужбе потпредседнице Маринике Тепић о подвођењу жена у Јагодини, истичући да је реч о "најгнуснијим лажима које је икада чуо".
palma dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

"То да та госпођа лаже, као што сам недавно рекао, није ништа ново, то је већ постала свакодневница", навео је Палма у писаној изјави, називајући Тепић "гласноговорницом Драгана Ђиласа".

Како каже, једино тачно што је рекла је то да ће неко због свега морати у затвор.

"А, то ће бити Ђиласова гласноговорница, аутор лажи које је данас изговорила", рекао је Марковић уз поруку Драгану Ђилас да се грдно вара ако мисли, како је рекао, да ће њеним лажима вређањем и нападањем свега у Србији скренути пажњу са својих сумњивих послова.

Додао је и да тужилаштво не мора да "троши папир за позиве", јер ће сам сутра отићи да каже да је Тепић изрекла "ужасне лажи".

"Али ће, исто тако, и Ђиласова гласноговорница морати да дође у тужилаштво и докаже то што прича, а мораће да дође и тај ''господин'' чији су снимак пустили. Ако неко говори истину, тај се не крије", додао је Марковић.

"Нити сам ја Бил Клинтон, нити сте ви и те које помињете Моника Левински", наводи Марковић.

Он је одбацио и наводе да је неко од некога страхује у Јагодини и да се неки селе из Јагодине.

"Из Јагодине се не сели нико, већ се усељавају људи са породицама. Једино што сте рекли, а да је истина је то да ће неко због свега овога морати у затвор. Пошто то нисам ја, јер нема зашто, припремите пругасто одело", рекао је Марковић.

Жене из ресторана Тигар: Тепић да одговара због изнетих лажи

ЈАГОДИНА: Поводом опотужби које је данас изнела Мариника Тепић на рачун председника Скупштине општине Јагодина и лидера ЈС Драгана Марковића Палме за подвођење жена и девојчица у Јагодини, жене запослене у ресторану ''Тигар'' саопштиле су да потпредседница Странке слободе и правде треба да одговара због изговорених лажи.

''Ми запослене жене у ресторану Тигар поручујемо Мариники Тепић да треба да ју је срамота због изнетих лажи, да мора да одговара због тога што је увредила све нас, зато што је нас и кућу у којој радимо, својим лажима ставила на стуб срама.

Ништа од изнетог на конференцији за новинаре није тачно, одговорно тврдимо, јер годинама часно и поштено радимо и никада ништа слично нисмо помислили а камоли видели радећи у ресторану Тигар. Срам те било Мариника!'', наводи се у саопштењу жена запослених у поменутом ресторану.

Потпредседница ССП изјавила је данас да су у хотел „Алфа“ у селу Кончарево код Јагодине, као и у преноћишту „Тигар“ у том граду, на журке које је, како тврди, организовао Марковић, а којима су присуствовали челници власти из Београда, довођене малолетне девојчице, као и да се „знало да после таквих журки те девојчице остају са њима“.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести