Петковић: Неки високи функционери кренули погрешним путем

БЕОГРАД: Уместо да служење сопственој држави којој су се заветовали на верност буде најсветија дужност, неки високи функционери изгледа да су кренули погрешним путем служења онима који желе слабу Србију, а своје циљеве желе да остваре насилним путем, указао је данас члан Главног одбора Српске напредне странке Петар Петковић.
p
Фото: Youtube Printscreen

Он је у саопштењу изразио уверење да ће државни органи успети да пресеку "све краке те опасне мафијашке хоботнице", а да ће СНС умети да се поздрави са таквим појединцима чије је деловање супротно свему ономе на чему странка почива, а то је, како каже, борба за сваког човека и за будућност наше земље, а не личне интересе.

Петковић је истакао да Србија данас почива на чврстим темељима које је поставио председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић и да удар на њега представља директно подривање стабилности и будућности сопствене државе.

"Нажалост, одређене криминогене структуре које су спремале снајпер за председника Вучића и удар на његову породицу биле су, по свему судећи, потпомогнуте и од људи од којих се то уопште није ни очекивало", навео је Петковић у саопштењу.

Он оцењује да то говори о томе да су им лични политички бенефит и интереси били испред не само страначких, већ и државне и националне добробити "када су се осилили да раде директно против легитимно изабраног председника Србије".

Петковић је у саопштењу истакао да су очигледно заборавили да све што данас јесу, дугују председнику Вучићу с којим, како каже, Србија иде напред, јер су тако одлучили грађани Србије.

"У Србији данас се не пита мафија, нити поставља функционере, већ искључиво народ", поручио је Петковић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести