Посебна седница Скупштине Србије у среду, 10. јула 

БЕОГРАД: Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 25. Посебну седницу Народне скупштине за среду, 10. јула.
Skupstina Srbije/R. Hadzic
Фото: Дневник/Р. Хаџић

На дневном реду седнице биће разматрање Извештаја о спровођењу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности за 2018. годину, који је поднео Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности са Предлогом закључка Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу од 17. јуна ове године.

Народна скупштина разматраће Редовни годишњи извештај Заштитника грађана за 2018. годину, који је поднео Заштитник грађана, са Предлогом закључка Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу од 17. јуна ове године.

Народни посланици размотриће и Извештај о раду за 2018. годину са Извештајем о спровођењу Националне стратегије за борбу против корупције у Србији за период од 2013. до 2018. године и Акционог плана за њено спровођење, који је поднела Агенција за борбу против корупције са Предлогом закључка Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава од 13. јуна 2019. године и Предлогом закључка Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу од 17. јуна 2019. године. 

Седница ће бити одржана у Дому Народне скупштине Републике Србије, са почетком у 10 часова, саопштено је из српског парламента.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести