Посланици поднели кривичну пријаву против Бошка Обрадовићa

БЕОГРАД:  Маријан Ристичевић из Народне сељачке странке изјавио је данас да је са послаником СНС Марком Атлагићем поднео кривичну пријаву против лидера Двери Бошка Обрадовића због насилничког понашања.
Marjan Rističević  foto: Tanjug
Фото: Танјуг/видео

Ристичевић је новинарима у Скупштини Србије казао да су пријаву предали Првом основном тужилаштву у Београду које, каже, треба да одлучи да ли је то насилничко понашање било у лакшем облику или је до насилничког понашања дошло у групи.

Они захтевају од Тужилаштва да се случај процесуира да би се убудуће сваки вид насиља спречио јер, истиче, политичари треба да буду пример ненасилничког понашања.

“Напомињем да се зло туче док је мало, кад зло узме маха оно све више јача И ми мислимо да правосудни органи коначно морају да ставе тачку на овакву врсту понашања И на насиље иначе ће насиље ставити тачку на државу И друштво”, рекао је.

Ристичевић је казао да је Обрадовић најављивао “герилску борбу” која се, каже, колико је схватио односила на гесло Димитрија Љотића: Не требају нам гласачи, требају нам борци, па је, каже, сходно томе прибегао низу насиља.

EUR/RSD 117.0668
Најновије вести