Претучен активиста НС у Смедеревској Паланци

БЕОГРАД: Група насилних активиста Српске напредне странке (СНС) претукла је данас шефа  изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци Игора Миленковића, саопштила је НС и оценила да је то одговор Александра Вучића на то што је открила његову тајну вечеру са Хашимом Тачијем у Паризу, као и састанке у Њујорку, које је покушао да сакрије.
Narodna stranka, logo Foto: narodna.org.rs
Фото: narodna.org.rs

Напад се догодио у касним поподневним часовима, неколико сати након посете председника Народне странке Вука Јеремића Смедеревској Паланци, а у време боравка Ане Брнабић у том граду, каже се у саопштењу. НС је оценила да је "ово одговор Александра Вучића на то што смо открили његову тајну вечеру са Хашимом Тачијем прошлог уторка у Паризу, као и састанке у Њујорку, које је покушао да сакрије од јавности".

„Овај напад је кулминација кампање застрашивања и претњи у Смедеревској Паланци, за чије спровођење су задужени потпредседник Извршног одбора СНС Бранко Маловић и његова батинашка банда из јужног Баната. Криминалцима из СНС поручујемо да ће их стићи рука правде и да ће сви до једног одговарати за сва кривична дела која су починили, наредили или инспирисали. Позивамо грађане Смедеревске Паланке да остану мирни и да не одговарају на провокације, већ да се масовним изласком на биралишта 25. марта одупру фашистичким методама Вучићевог режима“, саопштила је ова странка.

Председник Народне странке Вук Јеремић одржаће сутра у подне ванредну конференцију за новинаре поводом овог доагађаја, најавила је странка.

(ФоНет)

СНС: Јеремић провоцирао грађане Смедеревске Паланке

СНС је у саопштењу навела да је Јеремић толики лажов да ни сам више не зна ни шта лаже, ни где, јер то, како кажу, ради на миг и по директном наређењу својих шефова криминалаца, Башановића и Лимуна.

"Суочен са још једним изборним дебаклом, док га и даље боли пораз њега и његовог партнера тајкуна Ђиласа на београдским изборима, данас је, заједно са својим криминалцима и силеџијама, провоцирао грађане Смедеревске Паланке, псовао, претио, нудио новац, радио све само да би добио бар један глас, јер је свестан да га је народ у Србији одавно прозрео", оцењује СНС у саопштењу. 

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести