Проглашене још четири листе за Скупштину Града Београда

БЕОГРАД: Градска изборна комисија је на четвртој седници, одржаној 17. јануара, једногласно прогласила четири изборне листе за одборнике Скупштине Града Београда.
skupstina beograda, Tanjug
Фото: Tanjug

То су: Изборна листа број 2 "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка", изборна листа број 3 "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије (СПС), Драган Марковић Палма - Јединствена Србија (ЈС)", изборна листа број 4 "Да ослободимо Београд - Демократска странка (ДС), Социјалдемократска странка (СДС), Нова странка (НОВА) и Зелена еколошка партија - Зелени (ЗЕП - Зелени)", као и изборна листа број 5 "Александар Шапић - Градоначелник".

Председник Градске изборне комисије је у складу са чланом 14 Упутства за спровођење избора за одборнике Скупштине Града Београда, расписаних за 4. март 2018. године, констатовао да су удружења "Центар за слободне изборе и демократију" и "ЦРТА" испунила услове за домаће посматраче у изборном процесу, наводи се у саопштењу Секретаријата за информисање Града Београда.

Градска изборна комисија прогласила је у уторак једногласно изборну листу број један "Александар Вучић - Зато што волимо Београд", а потписи подршке за ту листу предати су у понедељак пре поноћи. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести