Шабац: Меморандум о сарадњи СНС и листе "Тим за Шабац"

ШАБАЦ: Градски одбор СНС Шабац саопштио је да су представници листе ”Александар Вучић - За нашу децу” потписали меморандум о заједничкој сарадњи с представницима листе “Тим за Шабац” - Јелена Милошевић.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Председник покрета Западна Србија, чија је листа носила назив "Тим за Шабац", Немања Пајић и представници СНС постигли су договор о постизборној коалицији, уз висок степен сагласности о програмским циљевима, чије ће остварење допринети убрзаном развоју града Шапца, додаје се у саопштењу.

Додаје се да ће стабилна скупштинска већина, коју ће у шабачкој скупштини чинити СНС и Западна Србија допринети стварању широког фронта који ће радити за добробит Шапчана.

СНС позива грађане који могу да остваре бирачко право на местима на којима се гласање понавља, да својим изласком на изборе дају допринос бољој будућности Шапца и помогну да се оконча изборни процес.

СНС је већ два пута добила највеће поверење Шапчана. Нека тако буде и у суботу, када ћемо по затварању бирачких места коначно прославити изборну победу, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести