Шапић: Искрено честитам Вучићу

БЕОГРАД: Председник Српског патриотског савеза Александар Шапић честитао је данас председнику Србије Александру Вучићу на вођењу спољне политике и споразуму потписаном у Вашингтону, одакле су нам, како каже, последње три деценије долазили највећи проблеми.
aleksandar sapic tanjug
Фото: Tanjug/ Andrija Vukelić

Шапић је за Танјуг истакао да је свако ко не види каква нам се прилика указује, како економска тако и политичка, или је злонамеран или је потпуни политички лаик.

"Више пута сам рекао да је једна од ствари око којих се са Вучићем у потпуности слажем, управо његово вођење спољне политике. Након овог споразума то могу само још једном да потврдим и да му искрено честитам", рекао је Шапић.

Он је изразио уверење да смо коначно, великом мудрошћу, упорношћу, а пре свега знањем, показали и великим силама да без Србије и српског народа, нема економске и политичке стабилности у овом делу Европе и да је време игнорисања Србије давно иза свих нас.

"Сада је најважније да будемо пре свега сложни, а затим и мудри и да позицију за коју смо се тешком муком изборили, паметно искористимо и коначно поставимо Србију на место које нам припада, а то је апсолутни лидер Западног Балкана", нагласио је Шапић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести