Седница Председништва СНС, чека се одлука о градоначелнику Београда

БЕОГРАД: У седишту Српске напредне странке у 16 сати почела је седница Председништва СНС, на којој ће, како се очекује, бити донета одлука о кандидату напредњака за градоначелника Београда.
v
Фото: Tanjug (Dragan Kujundžić)

Председник Александар Вучић стигао је у седиште странке на Новом Београду 10-ак минута пре 16 сати, а са њим је дошао и кандидат беогадског одбора странке за градоначелника Александар Шапић.

На седници ће, поред сумирања изборних резултата и актуелне политичке ситуације, као и припрема за предстојећу зиму, једна од тема, како се очекује, бити и именовање кандидата за градоначелника Београда, речено је Танјугу у СНС.

Након седнице, најављене су изјаве за медије.

На седницу Председништва међу првима су стигли Владимир Орлић, Мирослав Чучковић, Петар Петковић, Маја Гојковић, Александар Мартиновић, Ирена Вијовић, Бранислав Недимовић.

Стигли су и Горан Весић, Златибор Лончар, Милош Вучевић, Зорана Михајловић, Младен Шарчевић, Синиша Мали, Марија Обрадовић, Томислав Момировић...

Иначе, Градски одбор СНС Београда пре два дана једногласно је донео одлуку да предложи Шапића за кандидата за градоначелника Београда.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести