Селаковић: Фон Крамон подржава антисистемско понашање у Србији

БЕОГРАД: Члан Председништва СНС Никола Селаковић каже да се Виола фон Крамон отвореном подршком противуставним блокадама путева у Србији легитимисила као адвокат недемократског терора мањине над већином, а не као бранитељ људских права.
Nikola Selaković Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Он каже и да је "непримерена и непристојна" порука Виоле фон Крамон председници Владе Србије само још једна потврда да је премијерка Ана Брнабић погодила у центар мете када је европосланицу подсетила на чињеницу да је немо прешла преко упада до зуба наоружане приштинске полиције на север Косова и Метохије.

Фон Крамон је преспавала оргију терора њених приштинских миљеника над голоруким српским народом на КиМ и до данас нам није објаснила зашто је по њеном мишљењу пуцање из аутомата по људима који чекају у реду испред апотеке богоугодно дело, а уздржана и демократска реакција Србије на брутално кршење закона и Устава нешто што ваља осудити, навео је Селаковић.

Он сматра да је за осуду њено константно настојање да свакој врсти антисистемског понашања у Србији да ореол борбе за људска права и демократију, јер тиме, како каже, најдиректније поткопава не само демократију у Србији већ и угрожава људска права огромне већине грађана ове земље који желе да живе у уређеном и просперитетном друштву.

Селаковић поручује Виоли фон Крамон да ће Србија наставити да као уређена и демократска држава буде критична према свакој врсти самовоље и политичког насиља, чак и када је такво понашање "заоденуто у плашт лажне бриге за животну средину".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести