Селаковић: Вучић је за Бибера лучоноша демократије

БЕОГРАД: Док год је председник Александар Вучић решен да Србија буде независна и слободна држава, на њега ће се свим средствима обрушавати разноразни тинк-тенкови и такозвани независни експерти попут Флоријана Бибера, поручио је члан Председништва СНС Никола Селаковић.
Nikola Selakovic/Fonet/MSP
Фото: Фонет/МСП/Никола Селаковић

Сада је, након што је схватио да се његове клевете не примају у Србији, истиче Селаковић, Бибер одлучио "да нашу земљу и председника Вучића блати и клевеће у хрватским медијима, и то, гле чуда, баш у тренутку када се у истраживањима јавног мњења убедљива већина грађана те земље изјаснила за боље односе са Србијом".

Селаковић је указао да Бибер, по добро опробаном рецепту "завади па владај", систематски ради на дестабилизацији региона и стварању омраза, јер управо је његова мисија тоталитарна, и у свом перверзном осећају више вредности користи сваку прилику да оспори народима и државама Балкана право на успех и напредак.

Флоријан Бибер је један од разлога због којих је подршка грађана Србије евроинтеграцијама на историјском минимуму, пошто схватају да у европској академској и политичкој заједници постоји хор мрзитеља чија је идеја да земље западног Балкана у ЕУ треба да уђу погаженог самопоштовања и ограничене слободе, дакле као колоније, навео је Селаковић у саопштењу достављеном медијима.

Србија и њен председник, указао је Селаковић, не мисле да је Бибер било каква елита, јер јасно је да је ништа друго до неморални плаћеник чији је задатак да учествује јавно-дипломатској блокади проширења ЕУ.

Председник Вучић је за Бибера и његове сараднике лучоноша демократије и европских вредности. Бибер и њему слични мудраци би, уместо о Србији и Вучићу, за промену, требало да поразмисле о политичким и безбедносним проблемима који им куцају на врата управо због деценијама неговане глупости, охолости и саможивости, поручио је Селаковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести