СКАНДАЛ У СКУПШТИНИ У КУЛИ! Одборник Србије против насиља физички насрнуо на председника парламента (ВИДЕО)

КУЛА: Одборник опозиционе коалиције „Србија против насиља“ Марко Бошњак залетео се и физички насрнуо на председника Скупштине општине Кула Велибора Милојичића, током заседања 15. седнице Скупштине општине.
1
Фото: Screenshot/Youtube/Vojvodina uživo

Иако опозиција жели да о себи створи слику да је против насиља, агресија је једина реакција коју имају у недостатку аргумената.

Председник Скупштине општине рекао је одборнику да ће му по пословнику одузети реч због непримереног понашања, на шта је одборник Бошњак, из одборничке клупе, одговорио: „Одузми ми реч па ћу ти хаос овде направити".

Потом је устао са свог места, залетео се и напао председавајућег уз вербално вређање.

У видеу погледајте како је Бошњак насрнуо на председника Скупштине општине.

На данашњем заседању Скупштине општине између осталог, налазе се и Предлог за разрешење председника општине Кула, Дамјана Миљанића. На основу члана 35. Пословника о раду Скупштине општине Кула тринаест одборника локалног парламента својим потписима је потврдило да су подносиоци наведеног предлога.

Поред ове тачке, неке од тачака дневног реда су и: Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Кула за 2024. годину, Предлог Одлуке о доношењу измена и допуна Плана детаљне регулације центра Куле, Предлог Одлука о усвајању извештаја о раду установа чији је оснивач општина Кула за 2023. годину, Предлог одлуке о разрешењу и именовању заменика члана Изборне комисије општине Кула у сталном саставу, предлози Решења о разрешењу и именовању члана Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „Комуналац“ Кула и разрешењу и именовању члана Штаба за ванредне ситуације општине Кула и Одборничка питања.

(Vojvodina uživo)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести