СНС: Ђилас грађанима може да понуди само протесте

БЕОГРАД: Представници СНС реаговали су на данашњу изјаву лидера С СП Драган Ђиласа који је најавио протесте уколико се не обезбеде фер и поштени избори и оценили су да Ђилас грађанима једино и може да понуди протесте.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Шеф одборничке групе СНС и народни посланик Александар Мирковић у саопштењу достављеном медијима навео је да је Ђилас још једном потврдио да су протести једино што може да понуди грађанима, као и да је улица једини начин да се "дочепа власти".

"Празне приче, у којима чак и не скрива да не зна како се одвија дијалог без посредства странаца, као и да не зна са чиме ће европарламентарци изаћи пред њега, говори о његовој незаинтересованости за било шта сем за долазак на власт", наводи Мирковић.

Додаје да је у Ђиласовој данашњој изјавио приметио да без обзира на исход дијалога већ сада говори како то није довољно за фер изборе и наводи да је то прављење "алибија" за, како каже, "изборни фијаско" који га очекује.

Заменик шефа одборничке групе СНС и народни посланик Немања Јоксимовић реагујући на Ђиласову изјаву сматра да СНС има посла са "уцењивачима".

"Што се тиче протеста, нагледали су се грађани Србије претходних година како изгледају ти његови "мирни" протести са упадима у РТС са моторном тестером, насилним упадима у Народну скупштину и ломљењем руку и ногу полицајцима који само раде свој посао", навео је Јоксимовић.

Поручује представницима опозиције да се не надају да ће "преко улице" да се врате на власт.

"Нек се не нада и да ће грађани на било којим изборима гласати за њега. Грађани Београда и Србије на априлским изборима гласаће за Александра Вучића, јер је само он гаранција да ће Србија наставити да се развија и да се уздиже као никада у својој историји", рекао је Јоксимовић.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести