СНС: Кампања бившег режима права циркуска представа

БЕОГРАД: Српска напредна странка (СНС) саопштила је данас, поводом спекулација о кандидатима те партије на предстојећим изборима у Београду, да ''кампања бившег режима постаје права циркуска представа''. 
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

''''Прво сами измисле у својим медијима да је неко на листи „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, па онда брже-боље демантују, да би ваљда некоме показали како нису сви за Српску напредну странку. И тај „деманти“ сопствених речи најбоље показује колико су неозбиљни и неодговорни, и прелази све границе политичке јадности'''', наводи се у саопштењу СНС.

Из те странке истичу да су поносни на тим људи, изузетних стручњака, професора, уметника, спортиста, који се налази на листи „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ јер, како се наводи, СНС ''''воли Београд и жели само најбоље за све Београђане''''.

''''Понудили смо грађанима најбољи тим озбиљних, одговорних, честитих људи који су прваци у областима којима се баве, како би Београд наставио да се развија и како се никада не би вратио у мрачну прошлост и под шапу лоповско-тајкунске коалиције Мишковића, Шапића и Ђиласа, којој је градска каса служила само за монструозне пљачке и проневеру народних пара'''', поручују из СНС-а.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести