СНС: Направићемо од Шапца град у којем деца остају

ШАБАЦ: Повереник СНС за Шабац Александар Пајић поручио је да све што се последњих дана појављивало у медијима поводом понављања избора у Шапцу и, како наводе, куповине гласова коју спроводи Небојша Зеленовић, говори о томе шта он може да понуди грађанима, наводећи да то напредњаци неће коментарисати, већ ће представити своје идеје и програм за будућност.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Пајић је на конференцији за новинаре рекао да ће СНС у мандату од четири године остварити све оно што су "снови" Шапчана и од Шапца направити град у коме људи желе да живе, у коме деца остају, а не одлазе из њега.

Искористићемо све потенцијале града, довешћемо нове инвеститоре, запослити људе и смањити незапосленост у граду за 50 посто. У наредне две године очекујемо завршетак радова на мосту преко Саве, на брзој саобраћајници Шабац Лозница и што је најважније даћемо максимални допринос завршетку ауто-пута Рума Шабац, рекао је Пајић.

Он је најавио и изградњу олимпијског базена, обнову спортских објеката и велика улагања у културу.

Пајић је нагласио и да ће установама у наведеним областима управљати Шапчани, јер Шабац има компетентне људе који могу да преузму одговорност за институције и нема потребе да на руководеће положаје долазе, како је навео, искључиво људи из других градова, што је практиковала досадашња власт.

Улагаћемо у школе и образовање, поготово у сеоске школе, јер квалитет живота у селу мора бити исти као у граду. Радићемо на изградњи и развоју инфраструктуре, путева, водовода и канализације, рекао је Пајић и позвао све Шапчане да 5. септембра изађу на биралишта и гласају за листу "Александар Вучић - За нашу децу".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести