СНС Нови Сад: Иза „нестраначких кандидата“ на изборима за савете месних заједница стоји ДС

У градском одбору Српске напредне странке у Новом Саду данас су изјавили: „да Демократска странка стоји иза такозваних 'нестраначких кандидата' на изборима за савете месних заједница“ и да о томе „најбоље говори позив те странке грађанима Новог Сада да у недељу гласају за те кандидате".
sns logo, SNS
Фото: СНС

„С обзиром на то да су демократе и њихови коалициони партнери свесни да немају никакву подршку међу Новосађанима, грађанима су подметнули јавности непознате кандидате, јер сами немају храбрости да претрпе још један у низу изборних пораза који трају већ девет година уназад.  Да су се потписник позива Демократске странке суграђанима и његови дојучерашњи партијски саборци и пословни партнери у мутним радњама, а сада коалициони партнери кандидовали, добили би најискренији одговор Новосађана какво мишљење, боље речено гађење, имају према њима  и периоду њихове владавине. Грађани Српске Атине немају кратко памћење и нису заборавили марифетлуке са изградњом Булевара Европе, гласањем из Солуна, уграђивањем у сваки пројекат, истина не само у Новом Саду, већ и у целој Србији.

Памти се и то да током три мандата у Новом Саду демократе нису успеле да привуку ниједног инвеститора. Проценат зелених површина успели су да сведу на испод 5%, а делове града попут Грбавице и Нове Детелинаре успели да униште непланском изградњом. Јавна и јавно комунална предузећа претворили су у страначки банкомат и биро за запошљавање. Српска напредна странка позива грађане да у недељу, 13.јуна, на изборима за савете месних заједница гласају по савести. Месне заједнице управо служе решавању животних проблема грађана и подношењу иницијатива за побољшање животних услова, а не за уплитање странака у њихов рад, што је у данашњем позиву на гласање Демократска странка и сама признала да је чинила” – говори се у саопштењу градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести