СНС обележила славу: Заједно да победимо и сачувамо Србију

БЕОГРАД:  Српска напредна странка обележила је данас страначку славу, Свету Петку, са мање гостију него раније и уз поруку да се морамо сви држати заједно у борби против короне, како би сачували здравље нације, а тиме и Србију.
Srpska napredna stranka obeležila je danas stranačku slavu, Svetu Petku Foto: Tanjug/video
Фото: Српска напредна странка обележила је данас страначку славу, Свету Петку Фото: Танјуг/видео

Домаћин славе ове године је био министар Бранислав Недимовић, а обележавању је присуствовао и председник Александар Вучић, који је свима честивао славу.

Присуствовали су и потпредседници СНС Марија Обрадовић, Марко Ђурић, функционери Јадранка Јоксимовић, Никола Селаковић, Дарко Глишић, Драган Стевановић, Горан Весић, Зоран Ђорђевић и други чланови странке.

Недимовић је рекао да се слава овог пута обележава у тренутку у којем сви морају да воде рачуна о оном најважнијем - животу и здрављу."Сви морамо бити заједно да бисмо сачували Србију и морамо победити овај вирус", рекао је Недимовић.

Он је истакао да данас нема много људи на обележавању славе, која је ове године организована уз поштовање препорука Кризног штаба, јер су на првом месту здравље и потреба да се сви сачувају.Навео је и да су жене, чија је заштитиница Света Петка, стуб сваке породице и стуб СНС, које препознају стаблнсот, сигурност и правац у којем друштво мора да се креће.

Прошле године, каже, мало ко би поверовао у то да је неко говорио о свему што је сада снашло свет.Недимовић је указао и да нема сумње да је СНС најпозванија и најодоговорнија у месецима испред нас, да сачува Србију, да помогне да буде боља него што је била пре него што је све почело.

"Немојте заборавити бројке које показују да смо ојачали, постали снажни, после дугог низа година, пре свега захваљујући Александру Вучићу и СНС. Хвала свима који су данас дошли, и који нису, који су били уз нас у јуну, марту и сваком јуну и марту, сваке године, јер су били искрено уз нас. Хвала свима што из месеца у месец растемо", рекао је Недимовић.

Он је грађанима, члановима и председнику Србије захвалио на свему што раде за Србију."Немамо другу земљу, морамо да је чувамо", рекао је Недимовић.Обележавању славе присуствовало је мање чланова и гостију него ранијих година, због епидемиолошке ситуације, а сви у седиштву СНС носили су маске.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести