СНС Шабац: „Глас народа није полигон за коцкање“

Градски одбор Српске напредне странке Шабац изражава чуђење због изјаве бившег градоначелника Небојше Зеленовића да једва чека да се избори на 27 бирачких места понове, јер је управо Зеленовић учинио све да те изборе одложи, видевши колико већу подршку народа има Српска напредна странка.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Свој катастрофални резултат на протеклим изборима неуспешно је покушао да оправда бесмисленим оптужбама о изборној крађи. Иако је Управни суд те оптужбе одбацио, Зеленовић упорно наставља да лаже, притом не одговарајући на следећа питања:

1. Како је могуће да је, када је напустио идеју бојкота, тврдио да ће он у Шапцу, који је његова оаза демократије, организовати најдемократскије изборе на свету?

2. Како је могуће да Српска напредна странка покраде изборе, које у потпуности организује Зеленовићева локална самоуправа, чиме се више пута сам хвалио, све док није видео изборни резултат?

3. Да ли Зеленовић демократским изборима сматра само оне на којима он побеђује?

4. Зашто није одржао поновљене изборе у првом законском року и да ли му је било прече организовање седнице Главног одбора Демократске странке у шабачком позоришту?

Бруталним лажима и континуираним одлагањем понављања избора на 27 бирачких места, Небојша Зеленовић покушава да обезбеди себи још који дан на власти, упркос чињеници да су Шапчани јасно рекли да га више неће на челу града.

С циљем заштите изборне воље народа, позивамо надлежне органе да, уколико Зеленовић настави одуговлачење спровођења одлуке Управног суда о понављању избора на 27 бирачких места, у Шабац уведу принудну управу.

Глас народа није полигон за коцкање као што мисли Небојша Зеленовић, већ неприкосновена светиња, коју ће Српска напредна странка бранити свим правним средствима, изјављују у  ГО СНС Шабац.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести