СНС Шабац: Лажни еколог Зеленовић поново вршља по Србији

ШАБАЦ: Шабачки одбор Српске напредне странке "прозива" бившег градоначелника Небојшу Зеленовића као "лажног еколога", а повод су његова иницијатива и његово учешће у грађанској платформи Акција.
sns logo, SNS
Фото: СНС

СНС Шапца наводи да се Зеленовић "рециклирао у еколога" мислећи да су Шапчани заборавили шта је радио претходних 20 година.

У саопштењу које су доставили медијима шабачки напредњаци подсећају да је Зеленовић у политичку прошлост Шапца отишао због лажи, манипулација, крађе народних пара и непоштеног односа према својим суграђанима, али да се сада "рециклирао у еколога, те у склопу ''некакве Акције'' поново вршља по Србији, као да је заборављено и његово дивљање у Лучанима или у Београду ... и оно шта је остало иза њега у Шапцу''.

Локални одбор СНС упозорава да ће се оно што се догодило некада једном од водећих градова у Србији, са Зеленовићем на челу и њему сличнима, догодити свуда где тај "лажни еколог распростре своје пипке".

Оцењују да са Зеленовићем није могућ никакав споразум, јер ће зарад својих ситних политичких интереса издати и најближе сараднике, те подсећају да је тако "превеслао" и Ðиласа и потенцијалне бираче кад је изашао на локалне изборе иако је био део опозиције која се определила за бојкот избора, али тврде и да је тада направио своју градску изборну комисију, диктирао изборне услове, мењао их усред изборног процеса, постављао своје чланове за председнике бирачких одбора...

Акције је отворена грађанска иницијатива која око програма "Зелени договор за Србију" окупља политичке странке, групе грађана и удружења из 63 града.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести