СНС Шабац: СзС изгубио компас, али не и опсесију Вучићем

ШАБАЦ: Градски одброр СНС Шабац оценио је данас да су у Савезу за Србију потпуно изгубили компас, али не и опсесију Александром Вучићем, о чему сведочи, како наводе, још једна небулозних изјава једног од челника "ове дружине, Вука Јеремића", да ће Вучић одлучити ко ће да победи на изборима у Шапцу.
sns
Фото: Printscreen

"Његове бедне и неосноване инсинуације о томе да би неко пустио Небојшу Зеленовића да победи како би доказао да је остатак коалиције, који заговара бојкот, погрешио, дубоко залазе у домен фантазије, прецењивања сопственог значаја и упозоравају на потпуно одвајање од реалности", саопштио је СНС Шапца.

А тек теза да, како кажу, један човек може да одлучи о резултату избора, јасно говори о томе како Јеремић доживљава демократију и у којој мери потцењује грађане.

Зато ГО СНС Шабац у саопштењу подсећа Вука Јеремића да о резултатима избора одлучују грађани и да је реч народа светиња.

Српска напредна странка, наводи се, на изборе излази спремна да стане на црту свима, а поготово Небојши Зеленовићу, који већ годинама уништава наш град.

"Јасно је да ће Небојша Зеленовић изаћи на локалне изборе у Шапцу, чему се Вук Јеремић и Бошко Обрадовић најгласније противе, јер можда полако схватају да су само изиграни пиони у шаховској игри тајкуна Драгана Ђиласа, чија ће их политика бојкота оставити ван институција система, у коме би неки други, међу којима и Зеленовић, могли да буду заступљени. Јер ће они на изборе изаћи. Опет у договору са Ђиласом", каже се у саопштењу.

"Његову покварену политику седења на две столице прозрели су сви. Осим Јеремића и Обрадовића. Њима је пред пропашћу политика бојкота, у коалицији која се распада, и даље је, уместо Ђиласа, за све крив Вучић", закључили су шабачки напредњаци.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести