ГО СНС Шабац: Зеленовић се разоткрио као ортодоксни лажов

Градски одбор Српске напредне странке Шабац поздравља искреност Небојше Зеленовића, коју је демонстрирао током јучерашње представе пред представницима медија.
sns
Фото: Printscreen

„Зеленовић се, наиме, разоткрио не само као осуђени лопов, већ и као ортодоксни лажов, и својим наступом још једном доказао истинитост народне умотворине да ко лаже, тај и краде“, каже се у саопштењу ГО СНС Шабац.

„Јефтиним триковима, овај политикант, покушао је јуче да негира кривицу за крађу пара из градског буџета, за шта је два пута осуђен, потурајући јавности на увид наводни доказ о својој невиности у виду пресуде Апелационог суда. Том приликом Зеленовић је јавности представио само прву страну наведеног документа. Ону другу, у којој стоји да је случај застарео није показао никоме, јер како би онда тврдио да је невин? Никако, зато и крије целу пресуду Апелационог суда и одбија да је покаже упркос инсистирању новинара на јучерашњој конференцији за медије. Да ствар буде још гора, у покушају да заметне траг сопственом лоповлуку, у целу причу увукао је и „ брачног друга“, који је уложио некакву жалбу. Ни улогу сопствене жене Зеленовић није умео да објасни, већ је ћутао као и на свим претходним рочиштима пред Вишим судом у Шапцу, који га је за крађу осудио. Подсећамо, још тада су се његови адвокати, у недостатку озбиљних аргумената одбране, жалили на застарелост поступка, што је очигледно уважио Апелациони суд. Захваљујући спорости судства, које је тако успешно реформисано у време власти Демократске странке и Душана Петровића, криминалци уместо да се повуку из политике, држе конференције за новинаре и лажу да су невини, скривајући доказе о сопственој кривици. Овог пута безуспешно.“

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести