СНС Шабац: Зеленовић наставља кампању против Србије

ШАБАЦ: Градски одбор СНС у Шапцу оштро је критиковао градоначелника Небојшу Зеленовића, за којег је на референдуму, у недељу, доказно да нема легитимет да буде на тој функцији, а који ће, како кажу, сутра у Европском парламенту поново водити кампању против своје државе.
sns, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

Шабачки напредњаци питају о чему ће то Зеленовић сутра говорити у ЕП-у, будући да је реч о човеку за којег се с нестрпљењем очекује пресуда због његових малверзација са буџетским средствима још из 2015. у износу од, како кажу, фантастичних пет милиона евра.

За то време, истичу шабачки напредњаци, Зеленовић наставља да води кампању против своје државе пред странцима.

Небојша Зеленовић још увек није спреман да прихвати да су га одбацили и најближи суседи, па бес због губитка поверења суграђана прелива на неприродну мржњу према председнику Србије Александру Вучићу, али и свим осталим политичким неистомишљеницима, наводи се у у саопштењу СНС Шабац.

Подсећа се да је Зеленовић у "спектакуларној" најавили свог наступа у ЕП рекао да ће говорити о “свим аспектима Вучићевог режима и одсуству минимума услова за нормалан живот без чега нема ни слободних избора”.

Надамо се да ће Зеленовић сутра исправити неправду од пре годину дана када је европарламентарцима у Стразбуру ускратио објашњење како је дошао на власт у Шапцу. А искрено се надамо да ће својим европским партнерима понети и резултате референдума одржаног у недељу у Шапцу, стоји у саопштењу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести