СНС Шапца:Зеленовић да прихвати пораз

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке Шапца саопштио је данас да бивши градоначелник Небојша Зеленовић уместо да прихвати одговорност за изборни пораз, "инфантилно оптужује друге за сопствени дебакл".
sns logo, SNS
Фото: СНС

"Као победници избора и доминантна политичка снага сматрамо да је доста Зеленовићевог циркуса, који за циљ има само једно - што дужи останак на власти", наводи се у саопштењу СНС Шапца.

Они подсећају Зеленовића да је изборе изгубио и додају да своје интересовање за кривичне пријаве може да искаже проучавањем кривичних пријава које су поднели против, како кажу, његовог налогодавца, Душана Петровића за подстрекавање чланова Градске изборне комисије на тровање лековима чланова бирачког одбора из СНС , као и за кршење бројних закона и Устава.

СНС Шапца оцењује да је срамно до које мере Зеленовић игнорише вољу народа, али додаје да ће сви који су кршили закон за то одговарати.

"Први ће за уништавање града, одговарати он и његов шеф Душан Петровић, и сви њихови сарадници који су учествовали у куповини гласова, који су изнуђивали гласове уценама и претњама грађанима Шапца да ће остати без посла и трпети последице ако не буду гласали за Зеленовића", наводе шабачки напредњаци.

Додају да је аудио записе тих "бескрупулозних, срамних и скандалозних разговора" чуо је цео Шабац.

"И баш зато су на поновљеним изборима на 27 бирачких места добили још мање гласова него 21. јуна, за разлику од Српске напредне странке којој су Шапчани указали још више поверења", наводи се у саопштењу и додаје да Шабац мора да крене напред и да Зеленовић неће то спречити.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести