СНС Шапца: Зеленовић и са ђаволом како би срушио власт

ШАБАЦ: Градски одбор СНС Шапца оценио је данас да градоначелник Шапца Небојша Зеленовић позива на физичке сукобе како би срушио легитимно изабрану власт.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

"Један од лидера Ђиласовог “Савеза за Србију”, како је сам признао, не преза да “разговара и са црним ђаволом” како би срушио легално и легитимно изабрану власт у држави", наводи ГО СНС Шапца поводом интервјуа који је Зеленовић дао за Н1.

У саопштрњу се наводи и да су Зеленовић и његови политички саборци симбол немира, нетолеранције, говора мржње, претњи... "Небојша Зеленовић осуђује некакве непостојеће претње “незаштићеној жени”, док његови саборци жене премлаћују било да су новинарке или припаднице друге политичке опције", напомњу шабачки напредњаци.

Они оцењују и да је у Шапцу ситуација све лошија, док се Зеленовић "јада да је морао да одбије господина Ориција из ОЕБС-а који га је звао на коктел".

"Док Шапчани грцају у проблемима, док газе блатњавим улицама, пију воду из нехигијенских бунара и муку муче са септичким јамама, јер им нисте обезбедили канализацију, ви говорите о коктелима", наводи СНС и ддоаје да овакав бахат однос према суграђанима објашњава зашто из дана у дан све већи број њих подржава политику СНС.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести