СНС: Зашто лажете?

Градски одбор Српске напредне странке Шабац је саопштио да је у потпуности сагласан са појединим изјавама својих политичких неистомишљеника оличених у организацији Савеза младих Шабац.
sns, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

„У најкраћем, открили су да није у реду лагати. Иако је нама ова истина одавно позната и један је од принципа нашег деловања, допуштамо могућност да тако млада политичка организација као

што је Савез младих Шабац тек сада открије да је лаж непожељна у политичком животу. Зато, за њих имамо питање: Зашто лажете?

1. Зашто лажете да напредњаци имају било какве везе са исписивањем графита на неколико места у нашем граду ?

2. Зашто вређате Српску напредну странку називајући је сектом?

3. Зашто мислите да ћемо разговарати са неким ко нас лажно оптужује и вређа без икаквог разлога?

4. Да ли свакога кога позовете на трибину претходно лажно оптужите за кривична дела и извређате?

5. Да ли се назив ваше трибине “ Дан после Вучића” случајно поклапа са називом фантомског плана Драгана Ђиласа “ Србија 2020 - бољи живот шест месеци после Вучића? “

6. Да ли вас је срамота?“

СНС је подсетио СМ да није у реду ни лагати о природи организације коју представљају тврдећи да је реч о добровољном удружењу које се бави хуманитарним радом и промовисањем демократских вредности.

„Јасно је да се отворено бавите политиком и да делујете као опозициона политичка организација. Немојте више ни у вези са тим лагати. Није у реду, као што сте и сами закључили. Напишите програм, региструјте се као политичка странка и изађите на изборе.

Онда ћемо видети колику тежину имају ваше речи и колико грађана стоји иза вас. За сад грађане не видимо. Осим једног. Зове се Драган Ђилас“, закључује се у саопштењу шабачких напредњака.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести