ШОКИРАО СВЕ Вучић извадио сендвич и поклонио га свом двојнику: Ево да виде ко је прави председник

Након што су, захваљујући Амиџићевом квизу, утврдили ко је Александар Вучић, а ко његов двојник, водитељ "Амиџи шоу-а" пожелео је да на још један начин докаже ко је прави, а ко "лажни" председник.
e
Фото: ТВ ПИНК PRINTSCREEN

- Ако сте прави председник, сигурно имате сендвич код себе - нашалио се Амиџић, а Вучићев двојник Далибор Голубовић признао је да код себе нема сендвич.

- Појео сам малопре док смо чекали емисију - објаснио је он.

Вучић је, међутим, доказао да је увек спреман, те је из сакоа извадио сендвич.

Е, ми увек имамо сендвиче уз себе! Наравно да имамо! Ево, да виде ко је прави председник - нашалио се председник.

Вучић је потом проговорио о Далибору Голубовићу, који га имитира већ две године уназад, што је постало вирално на друштвеним мрежама.

Фото: ТВ ПИНК PRINTSCREEN

Он је човек који је невероватан труд, рад уложио и није он ни политички истомишљеник, напротив. Можда буде, надам се, свакако је био против. Али је толики труд и рад уложио... Пристојан човек. За људе који не знају, он зна тачно како померам наочаре, кад то урадим овако или онако. Зна како померам руке, комплетну гестикулацију је савладао. За то је потребан не само таленат, него огроман рад и труд. Колико сам упознат, живи са супругом и троје деце у Алтини на један врло скроман начин и пред њим је будућност и политичка. Много тога је у нашем политичком животу инверзно. Малопре су сви гледаоци могли да виде, зашто Јанко не може да изгуби? Он није стварно ударао лоптицу у стоном тенису, он је гура. Он игра најсигурнију варијанту, види се да није велики стоно тенисер, он гура лоптицу да не би изгубио поен, јер је победник у души. Јанко неће да изгуби, не може да изгуби, гура... Мрзи да изгуби, то је тај тип. Далибор је веровао у једну ствар, а када се догодило то, он је само снимио са мном... Тада смо разговарали на великој дистанци, сада смо на пристојној. Рекао сам:"Ја знам да ви мислите другачије", а онда када смо снимили за ТикТок видео, кренули су да га нападају сви могући:"Што то радиш, зашто то радиш". Рекао је:"Док сам то радио против вас и имитирао вас, нико ме није нападао две године, реч ми није рекао". Људи када уђу у те ципеле виде каква је заправо истина, а не инверзна, каквом је представљају. Ни тада ни сада нисам могао ништа да кажем за Далибора, стварно једна пристојна породица - рекао је Вучић, а Далибор му се захвалио на лепим речима.

Хтео бих јавно да се захвалим председнику на лепим речима и на труду који је приметио код мене. Многи нису примећивали мој труд, приметио је онај који је требало. После две и по године рада на друштвеним мрежама, искрено нисам очекивао позив, нисам веровао да ће се ово десити. На крају, ја мислим да је ово врхунац мог рада. Хвала на позиву који сте ми упутили да будем ваш гост. Колико људи у Србији живи, живело је, родиће се, а има могућност да седне у председничку столицу, макар као имитатор. Свака роба има купца, ви сте мене купили, али не новчану. Вашим ставом сте ми прирасли срцу.

ПИНК Аутор: Д.Т.

 

БОНУС ВИДЕО

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести