СПС: Програм владе једини прави пут за Србију

БЕОГРАД: Шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић каже да програм рада владе потврђује да ће она имати одговоран, озбиљан и посвећен приступ раду, наводећи да је то једини прави и могући пут којим Србија треба да иде.
Djodje Mlićević, SPS, Skupština Srbije Foto: Fonet
Фото: FoNet

Милићевић је новинарима у скупштини рекао да је од опозиције чуо критике, али не и шта је алтернатива.

Нисмо чули који је то други пут и правац којим би Србија могла да иде у наредном периоду, а да то није списак лепих жеља, да то није нешто што би грађани волели и желели да чују зарад јефитних политичких поена и да је то у финансијском смислу нешто што би нас за кратак временски период довело до финансијског краха, колапса и банкрота, рекао је Милићевић.

Социјалисти су убеђени да ће бити изабрана влада просперитета, напретка и стабилности, која ће се борити за интересе будућности и која ће имати континуитет, водити политику без маски и онда када води тешке разговоре у оквирима међународне заједнице и онда када се обраћа грађанима Србије, без обзира на то колико теме биле тешке и непопуларне.

Бирамо српску владу која ће за приоритете имати интерес Србије и интерес грађана, рекао је Милићевић и поновио да ће екпозе и састав владе добити пуну подршку СПС.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести