Српска листа гарантује инвестиције и економски развој

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Начелник Косовско-митровачког округа и кандидат Српске листе за посланика Славко Симић и градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима обишли су породице Салковић, Димитријевић и Нуховић у Месној заједници Врачево и поделили им пакете помоћи са основним животним намирницама и средствима за хигијену.
srpska lista
Фото: Tanjug, arhiva

Симић и Тодић су разговарали са мештанима и упознали се са проблемима и потребама мештана Месне заједнице Врачево, као и о начину решавања и о будућим активностима локалне самоуправе, објављено је на друштвеним мрежама.

Истакли да ће се трудити да у наредном периоду без обзира на националну припадност помогну сваком селу и домаћину стварајући боље услове за живот и рад, преноси Косово онлајн.

Мештани су изразили задовољство што су их посетили представници Српске листе, захвалили на испуњењу обећања Влади Републике Србије, Александру Вучићу и Српској листи.

Грађани су још навели да сматрају да им једино кандидати Српске листе гарантују нове инвестиције, економски развој, бољу инфраструктуру и запошљавање младих, наводи Косово онлајн.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести