Српска листа: Победа српског народа није пријала онима блиским Приштини

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Српска листа у данашњем саопштењу за медије констатује да победа српског народа односно кандидата Српске листе на недавно одржаним локалним изборима није баш пријала онима који су радили против интереса нашег народа, као ни онима који су блиски Приштини.
srpska lista
Фото: Tanjug, arhiva

У том контексту Српска листа помиње Момчила Трајковића, "који на дуге цеви и бојеву муницију албанских специјалаца којом се пуцало по голоруком народу у Звечану и Косовској Митровици као одговор предлаже да Срби буду креативнији у таквој ситуацији".

"Поштујући јавни простор и наше грађане не можемо а да не нагласимо да је ово једна од највећих глупости изречених бар у овој деценији. Таква изјава није изненађење, јер Момчило Трајковић никада није делио судбину српског народа на Косову и Метохији, увек се стављајући изнад свих, као најпаметнији, без покрића за то самозвање", наводи у саопштењу СЛ.

Српска листа је, додају, више пута позивала све оне, па и Трајковића, "чији је политички ауторитет на овим просторима раван нули, да не деле лекција нама који овде живимо са својим породицама, да би његове речи имале већу тежину да је када је био у прилици на делу показао како се бори за српски народ, и да своју породицу још одавно није иселио са Космета".

"Ипак, користимо прилику да питамо Трајковића, како би он био креативан да је био на месту Срећка Софронијевића кога је у његовом дворишту упуцао специјалац Приштине, шта је то примерено понашање господине Трајковићу када вам бојеви меци ударају по прозорима иза којих су деца и жене", наводи СЛ и додаје да позива Трајковића да не дели лекције, јер је српски народ на његове приче одавно огуглао а њега као политичара одбацио.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести