ССП: Влада опасна за Србију

Странка слободе и правде (ССП) данас је поводом предлога састава нове Владе, оценила да је опасно по будућност државе и народа да Србијом управљају људи који су показали да немају знање, а који мрзе све који другачије мисле, саопштио је ССП.
1

"Истина, кратко ће трајати, али ћемо штету дуго осећати. Зато је неопходно да сву снагу коју имамо искористимо да се изборимо за иоле коректне изборне услове и за објашњавање грађанима да ће Влада која буде формирана после таквих избора бити сушта супротност овој која се формира данас", наводи ССП у саопштењу.

Премијерка која каже да је одлазак људи из земље добра ствар, "творац израза циркулација мозгова", остаје премијерка, подсетио је ССП и додао да министар здравља који се зафркавао са короном и рекао да ће Србија направити вакцину ако буде требало, остаје министар здравља

Министарка европских интеграција за чијег су мандата интеграције заустављене и "чији мејлови круже Бриселом да би се љујди смејали", остаје министарка за евопске интеграције, истакао је ССП и напоменуо да министар који је "украо докторат" и коме је докторат "поништен", остаје министар финансија.

Министар у чијем је мандату српска земља "продавана Арапима", а српски сељак доведен на границу преживљавања, без субвенција по хектару и горива без акциза, остаје министар пољопривреде, напоменуо је ССП.

Министар војске, који се понашао "као да ћемо сутра заратити са пола света" постаје министар полиције која би требало да истражи "одакле му 200.000 евра за стан који је купио", оценио је ССП и додао да министар полиције у чијем је мандату "мафија почела да отима, убија и рекетира" и за кога је доказано да "нема валидну факултетску диплому", постаје министар одбране.

"Милошевићева новинарска ударна песница", човек који је "ширио мржњу према другим народима и опозицији", смењен из Новости због лоших резултата постаје министар за бригу о породици иако га на све поменуто многи још оптужују "и за мобинг и антисемтизам", навео је ССП.

Бивша председница Скупштине која је од ње направила "најнекултурније место на свету" и која никада у животу са културом "није имала везе" постаје министарка културе, истакао је ССП.

Ту су и власница козметичарских салона, некадашња спикерка на локалној телевизији, татин син који сам никад ништа није урадио осим што је објашњавао народу како је плата од 30.000 динара премија, Мегатренд председница општине Савски Венац, доживотна посланица Демократске странке, и сви они углавном у ресорима са којима у животу нису имали додирне тачке, закључио је ССП.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести