СТАДИОН "ЛАГАТОР" по НАЈВИШИМ СТАНДАРДИМА УЕФА чека нас ОБНОВА ЧАИРА (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић обишао је новоизграђени стадион у Лозници, који је изграђен по највишим УЕФА стандарима.
1

Вучић је рекао да су стадион у Лозници, као и они у Зајечару и Лесковцу, изграђени по највишим стандардима Европске фудбалске организације УЕФА.

Како је рекао, отварање стадиона је каснило зато што су постојали проблеми са хибридном травом, односно да се природни део те траве није "примио" како треба, али да је и тај проблем решен.

 

"УЕФА је долазила и када год је било потребно да се нешто доради и указивала на то, било да је реч о тоалетима или боксу за гостујуће навијаче. Сада су су сва три нова стадиона у Србији - лознички, лесковачки и зајечарски завршена по највишим стандардима УЕФА", истакао је Вучић. Како је оценио, кашњење од два, три или четири месеца није превелик проблем, када се узме у обзир да су, како каже, неки други каснили и по 40 година са изградњом стадиона.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Каква је атмосфера на новом стадиону, погледајте на Инстаграм профилу 192.рс.

Председник Србије најавио је и улагање у друге стадионе у Србији, попут оних у Нишу и Крагујевцу.

Како је рекао, у нови Чаир требало би да буде уложено око 80 милиона евра.

Прва утакмица на новом стадиону у Лозници биће одиграна данас у 17.00 часова између домаће фудбалских клубова Лозница и Врело.

Дан касније, у недељу, А репрезентација Србије одиграће утакмицу са Бугарском у квалификацијама за првенство Европе следећег лета у Немачкој.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести