Стефановић: Држава ће наставити да улаже у исток Србије

БЕОГРАД: Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је у Књажевцу да ће држава наставити да инвестира у исток Србије и да данас, захваљујући добрим економским основама, може да улаже у инфраструктурне пројекте и бори се за бољи животни стандард грађана.
stefanovic, tanjug
Фото: Nebojša Stefanović, foto: Tanjug/ Video,arhiva

Држава ће наставити да инвестира новац у развој овог краја. Хоћемо да људи овде стварају породице, да се запошљавају и да од плате могу пристојно да живе. Од 2012. године у Књажевцу је много урађено на смањењу стопе незапослености, што је свакако један од кључних задатака и послова које држава има, рекао је Стефановић, након састанка с председником општине Књажевац Миланом Ђокићем.

Министар је приликом обиласка Полицијске станице Књажевац, где је разговарао са полицијским службеницима ове станице и Полицијске испоставе Стара Планина, истакао да је стање безбедности у овом крају на високом нивоу.

Он је најавио да ће припадници Полицијске испоставе Стара Планина добити ново возило, којим ће и током зиме моћи да обавља патролну делатност, као и да је са председником општине Ђокићем разговарао о могућности да локална самоуправа заједно са Полицијском управом изгради монтажни објекат у коме ће на Старој планини полиција бити смештена током зимског периода, наводи се у саопштењу Министарства.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести