Стефановић: Хвала свима у МУП, поносно преузимам нову дужност

БЕОГРАД: Потпредседник Владе Србије и досадашњи министар унутрашњих послова Небојша Стефановић захвалио је свим припадницима МУП на заједничком раду у протеклих шест и по година како би Србија била безбедна и сигурна земља и истакао да с поносом преузима нову дужност министра одбране.
Stefanovic Nebojsa/Tanjug/Sava Radovanovic
Фото: Танјуг/Сава Радовановић/Небојша Стефановић

Дугујем велику захвалност председнику Србије Александру Вучићу на указаној прилици да обављам изузетно одговоран и частан посао министра одбране, навео је Стефановић, а пренео МУП у саопштењу.

Стефановић је захвалио свим припадницима МУП, наводећи да је имао привилегију да сарађује са њима и да заједно служе грађанима.

Истакао је да је поносан на све велике пројекте и реформе које су заједно спровели и искрено захвалан на несебичном доприносу који су дали на стварању боље и стабилније Србије.

Желим вам пуно среће у даљем раду, да наставите да се снажно борите против криминала и корупције и будете јак ослонац Републике Србије у њеној безбедности. Све најбоље вама и вашим породицама, поручио је Стефановић, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести