Стефановић: Подршка привредницима, фокус на приватном сектору

БЕОГРАД: Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас привредницима и пољопривредницима у београдском насељу Лештане да само јака и стабилна власт може да гарантује да ће о економским проблемима да размишља свакога дана, а не једном недељно, месечно или само пред изборе.
stefanovich
Фото: Танјуг (Видео)/Небојша Стефановић

Како се наводи у саопштењу СНС-а, он је истакао да привреда не може да постоји самостално, само у једној општини или једном граду, већ функционише или на територији целе земље или не функционише.

"Привреду или подржавате на начин како то кажу привредници или правите грешку. Оно што јесте добро у политици Александра Вучића, јесте то што он добро ослушкује то што кажу они који запошљавају људе. То можете да видите по активностима које предузима, не само сада већ у протеклих неколико година, када смо се концентрисали пре свега на приватни сектор", поручио је Стефановић.

Рекао је да је немогуће привући људе у приватни сектор, ако је помоћ јавном сектору већа и истакао да СНС хоће да те ствари мења.

"Очекујемо од вас подршку 21. јуна, јер подршка листи ''Александар Вучић - За нашу децу'' значи стабилну власт", рекао је Стефановић, који је и потпредседник владе и министар унутрашњих послова.

Он се осврнуо и на последице епидемије корона вируса за коју је рекао да је успорила ток привреде.

„Видећете у наредних неколико месеци, тешка економска ситуација чека многе земље, поготову оне које зависе од туризма. Оне ће бити тешко погођене и видећете колико ће економије тих земаља падати“, рекао је Стефановић у Лештанима.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести