Стефановић: Према свим показатељима стопа криминалитета пада

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, сумирајући резултате рада МУП у 2018, да је заиста задовољан радом људи који раде у полицији и да му је веома важно да полицајци буду награђени за тежак посао који обављају, наглашавајући да је Србија ефикасна и способна да пружи оно што је потребно њеним грађанима и да је према свим показатељима стопи криминалитета у паду.
nebojsa stefanovic
Фото: Tanjug (Tanja Valič)

"Морам да кажем да сам заиста задовољан радом људи који раде у полицији. Они имају заиста тежак посао. Када погледате шта уради један саобраћајац, шта уради полицајац криминалистичке полиције, полиције опште надлежности, или један ватрогасац, и шта они све виде у току једног радног дана, када не знају ни како ће им се дан завршити, можете да видите колико су напора и рада уложили у 2018. години да наша земља буде безбедна и сигурна", рекао је Стефановић гостујући на Пинк телевизији, оценивши да је добро што је према свим показатељима стопа криминалитета у паду.

"Радимо на томе да све велике, крупне организоване банде које постоје у региону и њихове најкрупније представнике ставимо иза решетака. Видели сте да су неки од вођа кланова завршили у затвору. Хоћемо да покажемо да је Србија ефикасна и способна да пружи оно што је потребно грађанима Србије", рекао је Стефановић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести