СНС обележила славу: Ми смо странка обичних људи

БЕОГРАД: Српска напредна странка (СНС) има смисао постојања само ако сваког дана нешто уради за грађане, поручио је члан Председништва СНС Небојша Стефановић приликом обележавања страначке славе Свете Петке.
sns slava
Фото: Tanjug (video)

Стефановић, који је ове године био домаћин славе, истакао је да су напредњаци поносни на резултате које су постигли у протеклих седам година.

Он је у обраћању нагласио и да су резултати кључна ствар због којих је основана СНС и то они резултати којима би била задовољна Србија и њени грађани.

Стефановић је изразио очекивање да ће ускоро незапосленост спасти на једноцифрени број.

Прошле године је, с овог места, председник Александар Вучић рекао да очекује да ће наша земља бити јача, снажнија, дочекати бољу будућност, мању незапосленсот, јачу војску и полицију. Поносам сам што смо, због вредног, огромног рада СНС и свих њених људи, дошли до тих резултата, рекао је он.

Стефановић је казао да очекује да ће СНС ускоро моћи да се похвали да ће незапосленост у Србији пасти на испод 10 одсто, подсетивши да је пре седам година проценат незапослености био на 26 одсто.


И ГО СНС Нови Сад обележио Свету Петку

Градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС Милош Вучевић објавио је на свом Твитер профилу да су и новосадски напредњаци обележили страначку крсну славу Свету Петку.

 


Ускоро ће моћи да се Србија похвали процентом незапослености мањим од 10 одсто. Захваљујући огромном раду Александра Вучића и влади, пуно људи, свему што је уложено у претходних седам година у земљу и захваљујући томе видели смо нове фабрике, нова радна, нову будућност, казао је он.

Према његовим речима, захваљујући одговорној економској политици од новембрарске плате грајдани могу да очекују веће пензије и плате.

Указао је да је просечна плата износила још 376 евра, ове године ће бити 500 евра.

У периоду од 2009. до 2012. минимална зарада повећана је само за три евра, а од првог јануара биће 30.000 динара, објаснио је он.

Стефановић је казао да је политика коју гради и снажно подржава СНС, у коју жели да уложи и даље све напоре, да дође до свих грађана, чује њихова надања и снове, и угради их у политику за коју се бори.

Ми смо странка обичних људи настала пре 11 година. Сранка која је пре свега размишљала како да снове, жеље и очекивања људи у Србији преточи у нешто што ће бити свакодневна реалност. За нас је вазно да никада нисмо, нити ћемо бити самозадовољни. Ми смо странка која има озбиљне успехе и резултате и која ће увек желети да ради још више. Нећемо никада постати странка људи који су ту из личних интереса, већ ћемо налазити увек нове људе који ће тежити ка висим интересима грађана и земље, поручио је он.

Најавио је да ће се Вучић после подне обратити грађанима Србије, и да ће моћи да од њега чују шта је циљеви и будућност странке.

Ми јесмо задовољни делом ствари које смо постигли у протеклих седам година, али пред нама су тек изазови и циљеви. Хоћемо да покажемо грађанима шта конкретно зелимо да урадимо за њих, нагласио је он.

Стефановић је пожелео свим грађанима Србије, који данас славе славу, да је проведу у здрављу и весељу, да имају разлога да се радују.

Обележавајну славе у просторијама странке присуствовали су функционери СНС, потпредседница Марија Обрадовић, чланови Председништва Синиша Мали, Горан Весић, Зоран Ђорђевић, Братислав Гашић, лидер коалициног СПС-а Ивица Дачић, и други чланови и симпатизери странке.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести