Ђурић: СНС за 11 година направила преокрет у Србији

БЕОГРАД: Српска напредна странка данас обележава 11 година од оснивања, а потпредседник Главног одбора те странке Марко Ђурић каже да је СНС за 11 година прерасла у прави покрет народне буне против оних који су земљу разорили претходних деценија.
marko djuric
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Буне против оних који су до 2012. године угасили 4.000 фабрика у Србији, довели до једностраног проглашења независности Косова, односно нису реаговали на то на адекватан начин, нису учинили све што је трбало да би се то спречило...буне против оних који су институције ове земље тајкунизовали, рекао је Ђурић гостујући на Пинку.

Он је истакао да је СНС за 11 година постојања успела да заустави те процесе разарања Србије и истакао да је председник Србије Александар Вучић покренуо циклус реформи који је резултатирао опоравком економије, смањењем стопе незапослености, зустављањем пада бруто друштвеног производа.

Ђурић је навео да још пуно тога има да се уради и исправи и истакао да ће СНС сасвим сигурно пуно тога у будућности мењати и, заједно са грађанима, правити планове како да Србија још брже и боље иде напред.

Ако желимо да заиста будемо успешно друштво, да будемо конкурентни у односу на западноевропске и друге богате државе које одвлаче становништво из овог региона, мораћемо још брже да се мењамо и ефикасније и енергичније да радимо, додао је Ђурић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести