Стефановић: Срамота је не бити уз свој народ на КиМ

БЕОГРАД: Потпредседник Владе и минисатр одбране Небојша Стефановић критиковао је вечерас лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа и друге вође опозиције који не подржавају политику српских власти када је реч о тренутним тензијама на северу Косова и Метохије.
stefanovich
Фото: Танјуг (Видео)/Небојша Стефановић

Нажалост, тужно је када се Ђилас и други лидери опозиције праве да не виде да једино што улива храброст Србима на Косову и Метохији јесте чврста порука председника Србије Александра Вучића да неће бити новог погрома над њима. И једино снага њихове војске јесте гарант да им нико неће упадати у куће, палити их, палити цркве и манастире, и иживљавати се, као што смо могли да видимо у много ситуација у претходних петнаестак година, пре свега кад су они били на власти, поручио је Стефановић, реагујући на текст у сутрашњем издању листа ''Данас'' под насловом ''Вучићево звецкање оружјем угрожава и Србе на КиМ''.

Како је саопштено из Министарства одбране, он је Ђиласу и поменутим лидерима опозиције поручио да је срамота да су, уместо да подрже политику председника Вучића и буду уз свој народ на Косову и Метохији баш онако како је он, данас на страни било кога другога само не би ли се дочепали фотеље.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести