Тајкунски медији и Петрит Сељими надају се метку за председника Вучића

Петрит Сељими, бивши саветник Хашима Тачија, вође терористичке ОВК, и тајкунски портал "Данас" надају се метку за председника Србије Александра Вучића!
vucic yt
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, овај портал објавио је вест под насловом „Сељими о изборној кризи у Србији: Вучић ће покушати да избегне ‘метак’ малим компромисима“, у којем је Сељими, како пишу, „анализирао српске изборе“, пише 24.седам.

Истина је да је некадашњи Тачијев саветник пружио пуну подршку НАТО опозицији окупљеној око Драгана Ђиласа, која покушава силом да промени изборну вољу грађања, што и не треба да чуди будући да и исто чини и премијер тзв. Косова Аљбин Курти преко својих медија и ботова.

Данас је брже боље дочекао да пренесе изјаву Сељимија, а насловом са „метком“ су сугерисали чему се надају како приштински екстремисти, тако и тајкунски медији.

Јасно је и једнима и другима да је Вучић гарант јаке и стабилне Србије, те због тога не престају са језивим нападима на њега.

А то је јасно и присталицама НАТО опозиције које са страним амбасадама за викенд планирају обојену револуцију у Београду.

(24.седам)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести